Armani Code Profumo

deo-stik za moške 75 g

Armani Code Profumo deo-stik za moške 75 g
Armani Code Profumo deo-stik za moške 75 g
Brezplačna dostava
43,50

Prihranite 15%
75 g
36,90

Koda: GIO5412 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Armani Code Profumo
75 g | 36,90

Opis parfuma Armani Code Profumo

Odišavljen deo stick Armani Code Profumo odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Code Profumo

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!