Armani Eau de Nuittoaletna voda za moške

Armani Eau de Nuit toaletna voda za moške
Armani Eau de Nuit toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
105,00

Prihranite 18%
100 ml
85,90

Koda: GIO0417 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis parfuma Armani Eau de Nuit
Sestava

Ostanite popolnoma elegantni čez dan in ponoči. Moška toaletna voda Armani Eau de Nuit je zagotovilo tega, da od zdaj vašega izbranega okusa, tipičnega za italijanske džentelmene, nihče ne bo spregledal. In to še prej, kot vas sploh opazi.

  • intenzivna aromatična dišava za elegantnega moškega
  • idealna predvsem za večerno nošenje ali hladnejše mesece
  • temnejši izraz dišavnega dvojčka Armani Eau Pour Homme

Sestava dišave
Prvo srečanje z dišavo je posvečeno tonom sladko citrusnega bergamota, ki ga podkrepi ščepec rožnatega popra. Nato vaše čute poplavi sadno topla kombinacija heliotropa z dotikom kardamoma in muškatnega oreščka. Lesni okvir dišave ustvarjajo cedrovina in balzamični ambrovi toni, ki celotno čutno doživetje zaključujejo.

Zgodba dišave
Zelo zasvojljiva dišava Armani Eau de Nuit je popolno prepletanje svežine in začimbnosti skupaj s citrusi in lesom. Dišava ne more zanikati Italije, in to tako v podobi njene nezamenljive elegance, ki se je podpisala na dišavni sestavi, kot umetnostne tehnike chiaroscuro, ki je v Italiji nastala. Ta je opazna pri prvem pogledu na embalažo te čutne dišave.

Ne po naključju so ramena na tej steklenički njen dominantni del. Gre namreč za vizualno ponazoritev nestrukturiranega moškega sakoja – značilne prvine modne kolekcije blagovne znamke Giorgio Armani.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kardamom, heliotrop, muškatni orešček
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, cedra
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Eau de Nuit