Armani Emporio In Love With You Freezeparfumska voda za ženske

Armani Emporio In Love With You Freeze parfumska voda za ženske
Armani Emporio In Love With You Freeze parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
98,00

Koda: GIO06599 | Na zalogi
1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis parfuma Armani Emporio In Love With You Freeze
Sestava

Znati zamrzniti vse te krasne trenutke, ko ste zaljubljeni! Parfumska voda za ženske Armani Emporio In Love with You Freeze vam to izpolni. Od zdaj ne bodo več le v vaših mislih, ampak bodo tudi vaši čuti doživeli občutke vznemirjenja in zaljubljenosti.

  • intenzivno sveža cvetlična orientalska dišava ne le za zaljubljene
  • predstavljena skupaj z moško toaletno vodo Stronger with You Freeze
  • predstavljena leta 2020

Sestava dišave
Kot božanje bodo na vas delovali okusni toni češnje, ki se čez nekaj trenutkov začnejo mešati z nežno in prefinjeno potoniko – čisto žensko dišavno sestavino. Zapeljiva parfumska voda vas bo potem še dolgo spremljala po zaslugi elegantnega belega mošusa in pačulija.

Zgodba dišave
Sam Giorgio Armani verjame, da bi morali živeti v tem trenutku, ker je ravno ta najsrečnejši. Na to misel se navezuje tudi dišava In Love with You Freeze, ki vam omogoči vsak dan preživeti radostne občutke ljubezni s tako močjo kot na začetku. Ta dišava slavi življenje, predvsem dveh zaljubljencev. Tudi zato je bila predstavljena skupaj z moško toaletno vodo, da bi ustvarili močen in nepremagljiv par.

Elegantno steklo stekleničke deluje, kot bi bilo pokrito z ledom in tako poudarja misel o zamrznitvi vseh nepozabnih trenutkov. Pokrov krasijo obročki, ki simbolizirajo dve prepleteni telesi ljubimcev.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
češnja
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
potonika
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, pačuli
Vrsta dišave
orientalske, sadne, cvetlične

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Emporio In Love With You Freeze