ArmaniMy Way Intense parfumska voda za ženske

2×
Armani My Way Intense parfumska voda za ženske
Armani My Way Intense parfumska voda za ženske
Novost
Brezplačna dostava
50 ml
106,10

Koda: GIO07072 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Armani My Way Intense
Sestava

Preživite vse dragocene trenutke svojega življenja še bolj intenzivno. Vi jih shranjujete v svojem spominu, ženska parfumska voda Armani My Way Intense pa jih je izrazila v očarljivi dišavni sestavi. Spomnila vas bo na vsak korak na vaši poti samospoznavanja in na bogata doživetja z vaših potovanj.

  • čutna cvetlično-lesna dišava
  • predstavljena leta 2021
  • intenzivnejša interpretacija izvirne Armani My Way

Sestava dišave
Najprej vas osvoji sijoča mešanica belih cvetov pomarančevca z esenco grenke pomaranče. Nato zadiši žametna, kremasta tuberoza, ročno nabrana v Indiji. Bazne note, ki v ospredje pridejo kot zadnje, so posvečene vanilji in sandalovini, s katerima se izrazi čutnost de dišave.

Zgodba dišave
Bodite odprti za nove priložnosti, srečujte se z drugimi in si dovolite te trenutke doživeti še bolj čustveno. S tem izzivom je bila predstavljena dišava Armani My Way Intense, ki se navezuje na svojo predhodnico. Pokrovček, ki spominja na talisman s potovanj, ostaja, pa tudi oblika stekleničke se ne spreminja, večja intenzivnost pa se podpisuje na steklu, ki je tokrat pri dnu obarvano v modre odtenke.

Steklenička dišave je ponovno polnilna, idejo trajnostnosti pa My Way Intense pelje še dlje. Njena izdelava se zaradi odgovornega in trajnostnega pridobivanja sestavin, pa tudi zaradi sodelovanja v programih za zaščito gozdov, ponaša z ogljično nevtralnostjo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenka pomaranča, pomarančni cvet
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tuberoza, indijska tuberoza
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sandalovina, madagaskarska vanilija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani My Way Intense1