Armani My Way parfumska voda za ženske

11×
Armani My Way parfumska voda za ženske
Armani My Way parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
90 ml
125,50

Koda: GIO06860 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izdelke priljubljenih parfumskih blagovnih znamk lahko zdaj kupite ekstra ugodno. V košarici vnesite kodo brands20.
DPD
torek 26. 1. 2021

Opis parfuma Armani My Way
Sestava

Za obzorjem in še dlje. Tam povsod vas čakajo najrazličnejša srečanja in parfumska voda za ženske Armani My Way vas k odkrivanju sveta prav kliče. Če se tudi vi ne morete upreti nobeni priložnosti za razširjanje obzorij, boste v njej našli vodiča, ki vas bo s svojo elegantno, prefinjeno dišavo spremljal, kamorkoli se podate.

  • cvetlično lesna dišava, predstavljena leta 2020
  • za vse vedoželjne ženske, ki so odprte za svet in ga želijo spoznavati
  • steklenička in vsebina sta nastali z ozirom do življenjskega okolja

Sestava dišave
V tej dišavi se združujejo sestavine z vsega sveta. Prva, ki jo začutite, je sladko citrusni bergamot iz Kalabrije v povezavi s cvetom pomarančevca iz Egipta. Nato se razprostre mamljiva dišava belih cvetov. Prepoznali boste globok in opojen jasmin in tuberozo, nabrana v Indiji. Čuten zaključek pluje na valu tople cedrovine, belega mošusa in vanilje z Madagaskarja.

Zgodba dišave
Še preden vas dišava Armani My Way očara s svojo vsebino, vas na prvi pogled pritegne steklenička. Njen pokrovček je modre barve – barve Zemlje, ki nas vse združuje. Krasi jo obroček, ki ponazarja edinstveno pot. Je sijoče svetleč, saj je metaforični odraz vseh srečanj, ki jih na poti doživite in ki jo vedno obsijejo.

Luksuzno modro blago na vratu kaže na mojstrsko oblikovanje pod blagovno znamko Giorgio Armani. Sestavine te dišave so pridobljene na do družbe in okolja odgovoren način. Stekleničko dišave Armani My Way se za nameček da ponovno napolniti.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kalabrijska bergamotka, cvet afriškega pomarančevca
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tuberoza, indijski jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, virginska cedra, madagaskarska vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani My Way11