Armani parfumska voda za ženske

25×
Armani Sì parfumska voda za ženske
Armani Sì parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
95,50

Prihranite 37%
50 ml
60,00

Koda: GIO0644 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Armani Sì
Sestava

Popolno definicijo bistva italijanskega okusa v sebi skriva parfumska voda za ženske Armani Sì. Dišava je bila ustvarjena za vse karizmatične predstavnice nežnejšega spola, ki imajo stil. Kombinacija cvetličnih tonov črnega ribeza in frezije v vas razigra koncert čustev, zaradi katerega rečete sì – italijansko da – svobodi, sanjam, ljubezni in sama sebi.

  • cipresna sadno-cvetlična dišava
  • za sodobne ženske, ki jih zabava eleganca
  • primerna za vsako priložnost

Sestava dišave
Z italijansko dišavo se boste počutili šik v vseh okoliščinah. Po prvem poduhanju vas bodo okrog prsta ovili sladki toni črnega ribeza. Njegovo moč bodo takoj zatem malce oslabili elementi frezije in vrtnice. Popoln vohalni užitek, ki prebudi vse vaše čute, pa bo na koncu dopolnila lesna aroma ambroksana, pačulija in tople vanilje, ki se pojavi v baznih notah dišave.

Zgodba dišave
Izbrana dišava Armani Sì je v sozvočju z duhom italijanske blagovne znamke Armani in je poklon vsem damam, ki si upajo biti močne in živeti svoje življenje na polno. Dišava je izrazita, pa kljub temu blaga in nežna. Tako kot marsikatera ženska.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
listi črnega ribeza
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, frezija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
ambroksan, pačuli, lesne note, vanilija
Vrsta dišave
sadne, cvetlične, cipresne

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Sì25