Armani Sì Passioneparfumska voda za ženske

1×
Armani Sì Passione parfumska voda za ženske
Armani Sì Passione parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
135,00

Prihranite 32%
100 ml
92,00

Koda: GIO5410 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 3. 2020
  • Opis parfuma
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Armani Sì Passione
Sestava

Ko si zaželite reči da ... in ko zares rečete da! Parfumska voda Giorgio Armani Sì Passione vznemiri vaše čute, tako kot takrat, ko sprejemate pogumne odločitve. V vsaki od vas se skriva samozavestna ženska, ki se tej drzni dišavi, ki ne pozna kompromisov, ne more upreti.

  • sadno-cvetlična dišava
  • primerna za samozavestne in neodvisne ženske
  • za vsakodnevno uporabo, tako za v pisarno kot tudi za zvečer

Sestava dišave
V uvodu dišave izstopa nektar črnega ribeza, ki se združi z iskrivo hruško. Prefinjena kombinacija tople vanilje, nežnih cvetov vrtnice, jasmina in nevsakdanjega heliotropa ustvarja čutno sadno-cvetlično dišavo, ki predstavlja nasprotje med žensko močjo in njeno občutljivostjo. Srčne note dišave so posvečene cedrovini in lesnemu Orcanoxu™, ki dišavi dodajata njen značaj in zrelost.

Zgodba dišave
Dišava Armani Sì Passione v izrazito rdeči steklenički predstavlja novo dimenzijo osebnosti kultne dišave Armani Sì. Sam Giorgio Armani je o tej dišavi izjavil, da gre za kombinacijo elegance, moči in neodvisnosti, ki se ji ne da upreti.

Sestava

Zgornje note
hruška, rožnati poper, črni ribez
Srčne note
vrtnica, jasmin, heliotrop
Bazne note
vanilija, cedra
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

Pisali smo o Armani Sì Passione
Članki

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Sì Passione