Artdeco Art Couture Wet & Dry

dolgoobstojna senčila za oči

Artdeco Art Couture Wet & Dry dolgoobstojna senčila za oči
Artdeco Art Couture Wet & Dry dolgoobstojna senčila za oči
Artdeco Art Couture Wet & Dry dolgoobstojna senčila za oči
odtenek 313.01 Matt Black 1,5 g
5,07

Koda: ART3178 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Artdeco Art Couture Wet & Dry
odtenek 313.01 Matt Black 1,5 g | 5,07

Opis kozmetike Artdeco Art Couture Wet & DryDolgoobstojna senčila za oči Artdeco Art Couture Wet & Dry ostanejo na očesni veki v odličnem stanju neverjetno dolg čas. Senčila za oči Artdeco Art Couture Wet & Dry so visoko pigmentirana, imajo svilnato teksturo in se udobno nanašajo. Lahko izberete iz različnih barvnih odtenkov.

Navodilo za uporabo:

Nanesite na očesne veke s pomočjo čopiča in zabrišite.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.