Artdeco Beauty Box Trio

Artdeco Beauty Box Trio
8,95

Prihranite 10%
5152
8,05

Koda: ART1644 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Artdeco Beauty Box Trio
5152 | 8,05

Opis kozmetike Artdeco Beauty Box Trio

Opis:
Luksuzna kozmetična dozica Artdeco Beauty Box Trio ponuja odlično možnost imeti svojo ​najljubšo dekorativno kozmetiko vedno pri roki! Vsebina dozice se trdno drži zaradi magnetov. V kozmetično dozico Artdeco Beauty Box Trio lahko date 3 senčila za oči z aplikatorjem ali rdečilo z aplikatorjem. Odtenek ličil lahko izberete sami glede na vaše potrebe. Dozica vsebuje tudi ogledalo, zaradi tega je praktična za potovanja. Senčila je treba kupiti posebej!

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.