Artdeco Bronzing Powder Compact Refill bronzer nadomestno polnilo

Artdeco Bronzing Powder Compact Refill bronzer nadomestno polnilo
Artdeco Bronzing Powder Compact Refill bronzer nadomestno polnilo
odtenek 80

Koda: ART3621 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Artdeco Bronzing Powder Compact Refill

Bronzer Artdeco Bronzing Powder Compact Refill izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve.

Lastnosti:

  • obrazu doda zdrav in svež videz
  • na kožo deluje naravno
  • kožo optično gladi in mehča

Navodilo za uporabo:
Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Bronzing Powder Compact Refill