Artdeco Lash Brush čopič za trepalnice

Artdeco Lash Brush čopič za trepalnice
Artdeco Lash Brush čopič za trepalnice
čopič za trepalnice
5,40

Koda: ART2217 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Lash Brush

Čopič za oči Artdeco Lash Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči.

Lastnosti:

  • pomaga pri urejanju popolnega make upa

Sestava:

  • iz sintetičnih vlaken

Navodilo za uporabo:
Del s krtačko uporabljajte za urejanje obrvi ali za odstranjevanje presežne barve. Glavniček uporabljajte za nanos maskare, z razčesavanjem ločite trepalnice in se znebite morebitnih kosmov.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Lash Brush