Artdeco Crystal Garden

maskara in črtalo za oči z bleščicami

Artdeco Crystal Garden maskara in črtalo za oči z bleščicami
Artdeco Crystal Garden maskara in črtalo za oči z bleščicami
Artdeco Crystal Garden maskara in črtalo za oči z bleščicami
odtenek 56381.1 5 ml
10,49

Koda: ART3296 | 1 kos na zalogi
kos
DPD
četrtek, 18. 10. 2018
Artdeco Crystal Garden
odtenek 56381.1 5 ml | 10,49

Opis kozmetike Artdeco Crystal Garden

Črtala za oči Artdeco Crystal Garden poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled.

Lastnosti:

  • izriše natančno linijo
  • enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike
  • ultra tanek aplikator

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.

Lastnosti

Barva
srebrna
Vodoodporno
no
Vrsta maskare
ostaloOstalo

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Menu