Artdeco Eye Brow Color Pen

tekoče črtalo za obrvi

Artdeco Eye Brow Color Pen tekoče črtalo za obrvi
Artdeco Eye Brow Color Pen tekoče črtalo za obrvi
odtenek 2811.3 Light Brown 1,1 ml
8,90

Koda: ART2301 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Artdeco Eye Brow Color Pen
odtenek 2811.3 Light Brown 1,1 ml | 8,90

Opis izdelka Artdeco Eye Brow Color Pen

Opis:

Artdeco Eye Brow tekoče črtalo za obrvi z mehko konico odlično nariše obrvi tam, kjer manjkajo. Zaradi lahke strukture in srednje prekrivnosti omogoča naraven videz obrvi. Barvo poudarite z večkratnim nanosom. Se hitro suši, se ne packa in je brez konzervansov in vonja.

Učinki:

  • naravno poudarja obrvi
  • črtalo se enostavno uporablja

Uporaba:

Nanesite ga na očiščeno in nemastno kožo. Obrvi dorišite le tam kjer manjkajo, s kratkimi in hitrimi potegi. Nasvet: Črtalo hranite v vodoravni poziciji.

Lastnosti

Barva
svetlo rjava
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.