Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil

svinčnik za obrvi

Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil svinčnik za obrvi
Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil svinčnik za obrvi
Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil svinčnik za obrvi
odtenek 281.7 Light 1 g
9,55

Koda: ART1545 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 19. 12. 2018
Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil
odtenek 281.7 Light 1 g | 9,55

Opis kozmetike Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil

Svinčnik za obrvi Artdeco Eye Designer Eye Brow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • vključno s praktično krtačko
  • dolgo obstojen učinek
  • ustvarja naraven učinek

Navodilo za uporabo:
S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

Lastnosti

Barva
rjava
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.