Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler

ščipalec za trepalnice

Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler ščipalec za trepalnice
Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler ščipalec za trepalnice
Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler ščipalec za trepalnice
ščipalec za trepalnice
8,90

Koda: ART2367 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler
ščipalec za trepalnice | 8,90

Opis kozmetike Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler

Opis:

Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler so profesionalne kozmetične klešče za trepalnice. Hrepenite po popolnoma privihanih trepalnicah? Zahvaljujoč tem praktičnim kleščam dosežete maksimalno privihanje še pred nanosom maskare. Vaše oči bodo videti večje in trepalnice mnogo daljše. Klešče Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler so primerne za vsako obliko oči.

Učinki:

  • odlično privihanje trepalnic
  • optično poveča oči
  • skupaj z maskaro podaljša trepalnice

Navodilo za uporabo:

Uporabljajte le na čiste trepalnice brez maskare! Klešče namestite do sredine zgornje linije trepalnic in nato le nežno stisnite. Obdržite zaprte za 30 sekund in potem jih sprostite. Nato na trepalnice nanesite maskaro.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.