Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za oči

1×
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za oči
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za oči

Opis izdelka Artdeco Soft Eye Liner Waterproof
Lastnosti

S svinčnikom za oči Artdeco Soft Eye Liner Waterproof poudarite prav vsak vaš videz! Kremasta tekstura svinčnika zagotavlja udobno in enostavno uporabo, ličenje pa zaradi vodoodporne sestave zdrži ves dan.

Lastnosti:

  • je močno pigmentiran in ima visoko sposobnost prekrivanja
  • ko se posuši, postane močno vodoodporen in se ne razmaže
  • omogoča enostavno in natančno uporabo
  • pogledu podari intenzivnost

Sestava:

  • vitamin E – naravni antioksidant
  • brez dodanih dišav – primerna za občutljive oči

Navodilo za uporabo:
Narišite linijo vzdolž linije trepalnic od notranjega do zunanjega očesnega kotička. Nato lahko linijo razmažete ali pa pustite, da se posuši. Za bolj dramatičen videz ustvarite linijo na zgornji in spodnji veki.

Lastnosti

Odtenek
črn
Aktivne snovi
vitamin E
Učinek
vodoodpornost

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Soft Eye Liner Waterproof1