Artdeco Soft Eye Liner Waterproofvodoodporni svinčnik za oči

Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za oči
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za oči

Opis izdelka Artdeco Soft Eye Liner Waterproof
Lastnosti

Opis:
Vodoodporni svinčnik Artdeco Eye Liner Soft Eye Liner Waterproof je izredno trpežen in zaradi svoje kremaste teksture omogoča zelo enostavno aplikacije. Z ekskluzivnim svinčnikom za oči Eye Liner Soft Eye Liner Waterproof ne bo več treba skrbeti, da čez dan izgubite barvo. Po posušenju postane vodoodporna. Ličilo vam bo ostalo nespremenjeno in ni potrebna ponovna uporaba. Svinčnik je zelo bogat z barvnimi pigmenti, ki poudarijo vaš pogled. Sestava svinčnika je sestavljena iz naravnih antioksidantov in vitamina E. Brez dišav, primeren za občutljive oči. Ni testirano na živalih.

Učinki:

• Vodoodporen in po posušenju se ne razmaže
• Natančna in enostavna uporaba
• Zelo prekrivajoč

Aktivne snovi:

• vitamin E - naravni antioksidant
• kremna formula

Kako uporabljati:
Svinčnik nanesite vzdolž linije trepalnic od notranjega do zunanjega kotička očesa. Kmalu po uporabi je možno linijo razmazati, po posušenju se ne razmaže.

Lastnosti

Odtenek
zelen
Aktivne snovi
vitamin E
Učinek
vodoodpornost

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Soft Eye Liner Waterproof