Artdeco Eye Shadow Glamour

senčila za oči z bleščicami

Artdeco Eye Shadow Glamour senčila za oči z bleščicami
Artdeco Eye Shadow Glamour senčila za oči z bleščicami
Artdeco Eye Shadow Glamour senčila za oči z bleščicami
odtenek 30.313 Glam White 0,8 g
4,90

Koda: ART1565 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 18. 10. 2018
Artdeco Eye Shadow Glamour
odtenek 30.313 Glam White 0,8 g | 4,90

Opis kozmetike Artdeco Eye Shadow Glamour

Senčila za oči Artdeco Eye Shadow Glamour omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • bleščeč učinek
  • pigmentacija je zelo intenzivna
  • odtenki se enostavno kombinirajo

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Menu