Artdeco Eyeshadow Pearl pudrasta senčila za oči v praktičnem magnetnem etuiju

Artdeco Eyeshadow Pearl pudrasta senčila za oči v praktičnem magnetnem etuiju
Artdeco Eyeshadow Pearl pudrasta senčila za oči v praktičnem magnetnem etuiju
Priporočena maloprodajna cena
5,00

Prihranite 15%
odtenek 30.26 Pearly Medium Beige 0.8 g
4,21

Koda: ART2416 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Eyeshadow Pearl
Lastnosti

Naj bodo vaše oči prav vsak dan naličene tako kot, da so jih ustvarile čudežne roke profesionalnega vizažista. Pudrasta senčila za oči Artdeco Eyeshadow Pearl zagotavljajo profesionalno ličenje v hipu.

Vsako senčilo je na voljo samostojno in v praktični magnetni embalaži, ki vam omogoča, da sestavite lastno paleto, točno po vaših željah. Prijetna tekstura omogoča preprost nanos, hkrati pa se čudovito sveti.

Lastnosti:

  • omogočajo pestro ličenje oči
  • biserni sijaj in prijetna tekstura
  • senčila so dobro pigmentirana
  • se enostavno plastijo in raznašajo
  • se dobro kombinirajo z drugimi odtenki

Navodilo za uporabo:
Z aplikatorjem ali čopičem nanesite senčila na veko.

Lastnosti

Odtenek
rjav
Konsistenca
kompaktna
Učinek
biserast

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Eyeshadow Pearl