Artdeco Adhesive for Lashes transparentno lepilo za umetne trepalnice

Artdeco Adhesive for Lashes transparentno lepilo za umetne trepalnice
Artdeco Adhesive for Lashes transparentno lepilo za umetne trepalnice
Priporočena maloprodajna cena
10,00

Prihranite 40%
5 ml
5,92

Koda: ART2300 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 9. 8. 2021

Opis Artdeco Adhesive for Lashes

Izdelek Artdeco Adhesive for Lashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice
  • velika prosojnost
  • izdelek je vodoodporen

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Adhesive for Lashes