ArtdecoPermanent Individual Lashes permanentne umetne trepalnice

Artdeco Permanent Individual Lashes permanentne umetne trepalnice
Artdeco Permanent Individual Lashes permanentne umetne trepalnice
Priporočena maloprodajna cena
9,00

Prihranite 34%
No. 670.1
5,90

Koda: ART2309 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Artdeco Permanent Individual Lashes

Izdelek Artdeco Permanent Individual Lashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • zgosti in dopolni manjkajoče trepalnice
  • optično poveča oči in jim daje globok pogled

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Permanent Individual Lashes