Artdeco False Eyelashes

umetne trepalnice

Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
65.15 1 ml
7,90

Koda: ART2281 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Artdeco False Eyelashes
65.15 1 ml | 7,90

Opis kozmetike Artdeco False Eyelashes

Izdelek Artdeco False Eyelashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • zgosti in dopolni manjkajoče trepalnice
  • hiter in enostaven nanos

Sestava:

  • umetne trepalnice

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.