Artdeco French Manicure

svinčnik za beljenje nohtov

Artdeco French Manicure svinčnik za beljenje nohtov
Artdeco French Manicure svinčnik za beljenje nohtov
Artdeco French Manicure svinčnik za beljenje nohtov
svinčnik za beljenje nohtov
11,65

Koda: ART2365 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Artdeco French Manicure
svinčnik za beljenje nohtov | 11,65

Opis kozmetike Artdeco French Manicure

Opis:

Artdeco French Manicure je čaroben svinčnik za naravno poudarjanje vaših nohtov. Idealni za ustvaritev odličnega videza vaših nohtov v čim krajšem času. Odličen je tudi za atraktivno francosko manikuro brez uporabe laka za nohte.

Učinki:

  • hitro in naravno poudarjanje nohtov
  • idealni za francosko manikuro

Navodilo za uporabo:

Konico svinčnika navlažite in zlahka obarvajte spodnje dele nohtov.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.