Artdeco Beauty Box Duo magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema

Artdeco Beauty Box Duo magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema
Artdeco Beauty Box Duo magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema
magnetna kaseta za senčila za oči, lica in kamuflažna krema

Koda: ART3377 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Artdeco Beauty Box Duo

Posodica za dekorativno kozmetiko Artdeco Beauty Box Duo nudi prostor za lastno razporeditev priljubljenih ličil. Najboljše kose boste tako imeli vedno pri sebi.

Lastnosti:

  • posodica je idealna za potovanja in torbico
  • posamezna polnila je treba kupiti ločeno

Navodilo za uporabo:
Izbrana polnila vstavite v paleto in jih uredite po svoji želji.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Beauty Box Duo