Artdeco Powder to Cream Brow Color puder za obrvi

Artdeco Powder to Cream Brow Color puder za obrvi
Artdeco Powder to Cream Brow Color puder za obrvi
Priporočena maloprodajna cena
14,00

Prihranite 35%
odtenek 58281.1 Dark 1.2 g
9,00

Koda: ART3378 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Powder to Cream Brow Color
Lastnosti

Svinčnik za obrvi Artdeco Powder to Cream Brow Color vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti

Barva
rjava

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Powder to Cream Brow Color