Artdeco Hot Chili Lip Booster

svetleči sijaj za ustnice za volumen

Artdeco Hot Chili Lip Booster svetleči sijaj za ustnice za volumen
Artdeco Hot Chili Lip Booster svetleči sijaj za ustnice za volumen
13,95

Prihranite 21%
6 ml
11,00

Koda: ART1487 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Artdeco Hot Chili Lip Booster
6 ml | 11,00

Opis izdelka Artdeco Hot Chili Lip Booster

Opis:
Dobite popoln volumen učinek s sijajem za ustnice Artdeco Lip Care Hot Chili Lip Booster! Doda vašim ustnicam izrazit volumen in sijoč lesk. Vsebuje izvleček rdečega popra, ki spodbuja mikrocirkulacijo v vaših ustnicah. Lahko pride do lahkega prijetnega mravljinčenja. Ustnice bodo lepo polne in zahvaljujoč majhnim blesketajočim delcem bodo popolnoma sijoče.

Artdeco Lip Care Hot Chili Lip Booster sijaj za ustnice ima nelepljivo teksturo, ki ustnice ne izsuši in jih vzdržuje prijetno vlažne.

Učinki:

  • poveča volumen ustnic
  • dodaja sijaj
  • spodbuja mikrocirkulacijo

Sestava:

  • izvleček rdečega popra
  • majhni blesketajoči delci

Navodilo za uporabo:
Nanašajte sijaj enakomerno na suhe ustnice.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.