Artdeco High Precision Liquid Liner tekoče črtalo za oči

3×
Artdeco High Precision Liquid Liner tekoče črtalo za oči
Artdeco High Precision Liquid Liner tekoče črtalo za oči
Priporočena maloprodajna cena
18,00

Prihranite 15%
240.01 Black 4 g
15,15

Koda: ART1524 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco High Precision Liquid Liner
Lastnosti

Lahko da si želite dramatičen pogled, lahko pa le elegantno ličenje, tekoče črtalo za oči Artdeco High Precision Liquid Liner vam v vsakem primeru ustvari natančen rezultat. Edinstvena high-tech krtačka ima tanko in fleksibilno konico, ki zagotavlja enostaven nanos že na prvo.

Lastnosti:

  • omogoča intenziven in dolgoobstojen poudarek oči
  • hitro se suši in je nežno lesketajoče se teksture
  • ko oglje črni pigmenti zagotavljajo dodatno polnost barve
  • high-tech krtačka je izdelana iz najnežnejših vlaken

Navodilo za uporabo:
Ob linijah svojih trepalnic narišite črto od notranjega kotička očesa v smeri k zunanjemu. Glede na svoje želje izberite, ali bo črta tanka ali debelejša.

Lastnosti

Odtenek
črn
Konsistenca
fluid

Pisali smo o Artdeco High Precision Liquid Liner
Članki

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco High Precision Liquid Liner3