Artdeco Liquid Lipstick Long-Lasting

kremasta šminka

Artdeco Liquid Lipstick Long-Lasting kremasta šminka
Artdeco Liquid Lipstick Long-Lasting kremasta šminka
odtenek 24 Diva Pink 6 ml

Koda: ART3170 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Artdeco Liquid Lipstick Long-Lasting
odtenek 24 Diva Pink 6 ml

Opis izdelka Artdeco Liquid Lipstick Long-Lasting

Šminka Artdeco Liquid Lipstick Long-Lasting bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • dolgotrajen učinek
  • ustnice so videti polne in zdrave
  • ustnicam daje blag lesk
  • visoka pigmentacija

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.