Artdeco Long-Wear Concealer Waterproof vodoodporni korektor

Artdeco Long-Wear Concealer Waterproof vodoodporni korektor
Artdeco Long-Wear Concealer Waterproof vodoodporni korektor
odtenek 14 Soft Ivory 7 ml

Koda: ART3149 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Artdeco Long-Wear Concealer Waterproof
Lastnosti

Korektor Artdeco Long-Wear Concealer Waterproof prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz.

Lastnosti:

  • izdelek je vodoodporen
  • zmanjša pomanjkljivosti kože
  • dolgo obstojen učinek
  • preprečuje izsuševanje kože

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
vodoodpornost, korektivni

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Long-Wear Concealer Waterproof