Artdeco Cushion Blusher

rdečilo v gobici

Artdeco Cushion Blusher rdečilo v gobici
Artdeco Cushion Blusher rdečilo v gobici
Razprodaja
odtenek 43661.2 Paradise Parrot 20 ml
18,92

Koda: ART3481 | 1 kos na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Artdeco Cushion Blusher
odtenek 43661.2 Paradise Parrot 20 ml | 18,92

Opis izdelka Artdeco Cushion Blusher

Rdečilo Artdeco Cushion Blusher daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • licem daje zdravo barvo
  • osvetljuje
  • ima dolgotrajen učinek

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.