Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation

rokavica za aplikacijo

Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation rokavica za aplikacijo
Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation rokavica za aplikacijo
1 kos

Koda: ART3485 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation
1 kos

Opis izdelka Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation

Pripomoček za nanašanje samoporjavitvenih pripravkov Artdeco Applicator Mitt for Spay on Leg Foundation bo zagotovil enakomeren nanos vsakega izdelka in popoln porjavel videz.

Lastnosti:

  • poenostavlja uporabo samoporjavitvenih pripravkov
  • namenjeno večkratni uporabi
  • ščiti roke pred neželenim obarvanjem

Navodilo za uporabo:
Nanesite samoporjavitveni pripravek neposredno na pripomoček za nanašanje in ga nato enakomerno raznesite po telesu. Po vsaki uporabi temeljito umijte.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.