Artdeco Perfect Color kozmetični set 32 Gala Dress (za trepalnice) vrsta

Artdeco Perfect Color kozmetični set 32 Gala Dress (za trepalnice) vrsta
Artdeco Perfect Color kozmetični set 32 Gala Dress (za trepalnice) vrsta
14,10

Koda: ART05583 | Na zalogi

magnetno gel črtalo 5 ml + trepalnice za nanos na magnetno linijo

1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Perfect Color
Lastnosti

Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Artdeco Perfect Color maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli.

Vsebina seta:

  • magnetno gel črtalo 5 ml
  • trepalnice za nanos na magnetno linijo

Lastnosti:

  • za popolno poudarjene oči
  • ustvarjajo dramatičen pogled
  • zelo enostavno nanašanje

Navodilo za uporabo:
Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Lastnosti

Odtenek
črn
Tip seta
Ugodno pakiranje

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Perfect Color