Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta

3×
Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta
Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta
28210
7,20

Koda: ART3222 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Perfect Brows Tweezers

Če so obrvi naravni okvir vašega obraza, bo zdaj brezhiben. Pinceta Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow omogoči hitro in natančno oblikovanje obrvi za popolnoma urejen in naraven videz.

Lastnosti:

  • površina ne drsi in olajša prijem
  • ostro posnete konice omogočijo oprijem drobnih dlačic

Material:

  • 100% jeklo – ne rjavi in se enostavno vzdržuje

Navodilo za uporabo:
S posnetimi konicami zagrabite dlako obrvi in jo iztrgajte proti smeri njene rasti. Pinceto redno čistite. Priporočamo redno dezinfekcijo konic.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Perfect Brows Tweezers1