Artdeco Perfect Brows Tweezers

pinceta

Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta
Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta
28210
7,30

Koda: ART3222 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Artdeco Perfect Brows Tweezers
28210 | 7,30

Opis izdelka Artdeco Perfect Brows Tweezers

Pinceta Artdeco Perfect Brows Tweezers vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi.

Lastnosti:

  • zagotavlja profesionalen rezultat
  • udobna lega v roki
  • s poševno konico

Navodilo za uporabo:
Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.