Artdeco Spitzer Duo dvojni šilček za kozmetične svinčnike

Artdeco Spitzer Duo dvojni šilček za kozmetične svinčnike
Artdeco Spitzer Duo dvojni šilček za kozmetične svinčnike
dvojni šilček za kozmetične svinčnike
5,40

Koda: ART2252 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Spitzer Duo

Opis:

Artdeco Sharpener je profesionalni in praktični dvojni šilček, ki odlično ošili vse tipe kozmetičnih svinčnikov. Omogoča hitro in udobno šiljenje.

Učinki:

  • učinkovito šili, ne zlomi grafita
  • omogoča popolnoma točno uporabo konturnih svinčnikov

Navodilo za uporabo:

Ošilite svoje kozmetične svinčnike na potrebno dolžino.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Spitzer Duo