Artdeco Sharpener Jumbo kozmetični šilček maksi

Artdeco Sharpener Jumbo kozmetični šilček maksi
Artdeco Sharpener Jumbo kozmetični šilček maksi
kozmetični šilček maksi
2,70

Koda: ART2248 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Artdeco Sharpener Jumbo

Opis:

Artdeco Sharpener je profesionalen in praktičen šilček, ki odlično ošili velike kozmetične svinčnike z debelostjo do 12 milimetrov, kot je na primer Artdeco Camouflage Pencils. Omogoča hitro in udobno šiljenje.

Učinki:

  • odličen pomočnik za šiljenje velikih kozmetičnih svinčnikov

Navodilo za uporabo:

Ošilite svoje kozmetične svinčnike na potrebno dolžino.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Sharpener Jumbo