Artdeco Sharpener Soft Liner kozmetični šilček z dvojnim rezilom

Artdeco Sharpener Soft Liner kozmetični šilček z dvojnim rezilom
Artdeco Sharpener Soft Liner kozmetični šilček z dvojnim rezilom
kozmetični šilček z dvojnim rezilom
3,60

Koda: ART2250 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Artdeco Sharpener Soft Liner

Šilček Artdeco Sharpener Soft Liner bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln.

Lastnosti:

  • ima zelo ostro rezilo
  • omejuje lomljenje kozmetičnega svinčnika
  • enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika

Navodilo za uporabo:
Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov. Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Sharpener Soft Liner