Artdeco Soft Lip Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za ustnice

Artdeco Soft Lip Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za ustnice
Artdeco Soft Lip Liner Waterproof vodoodporni svinčnik za ustnice

Opis izdelka Artdeco Soft Lip Liner Waterproof
Lastnosti

Svinčnik za ustnice Artdeco Soft Lip Liner Waterproof preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic
  • prijetna kremasta tekstura
  • odlično se prilega koži

Navodilo za uporabo:
S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.

Lastnosti

Odtenek
rdeč
Učinek
vodoodpornost

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Recenzija Artdeco Soft Lip Liner Waterproof