Artdeco The Art of Beauty

senčila za oči

Artdeco The Art of Beauty senčila za oči
Artdeco The Art of Beauty senčila za oči
Artdeco The Art of Beauty senčila za oči
odtenek 363 Glam Silk Touch 0,8 g
4,50

Koda: ART3561 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Artdeco The Art of Beauty
odtenek 363 Glam Silk Touch 0,8 g | 4,50

Opis kozmetike Artdeco The Art of Beauty

Senčila za oči Artdeco The Art of Beauty omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • bleščeč učinek
  • ima dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

free delivery