Artdeco Beauty Box Trio

Artdeco Beauty Box Trio
Artdeco Beauty Box Trio
Beauty Box Trio

Koda: ART3261 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Artdeco Beauty Box Trio
Beauty Box Trio

Opis izdelka Artdeco Beauty Box Trio

Posodica za dekorativno kozmetiko Artdeco The Sound of Beauty The Sound of Beauty nudi prostor za lastno razporeditev priljubljenih ličil. Najboljše kose boste tako imeli vedno pri sebi.

Lastnosti:

  • posodica je idealna za potovanja in torbico
  • ima možnost velike raznolikosti in kombiniranja
  • vsebino drži trdno na mestu s pomočjo magnetov
  • sestavni del je ogledalce

Navodilo za uporabo:
Izbrana polnila vstavite v paleto in jih uredite po svoji želji.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.