Ashleigh & Burwood London African Queenkatalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)

Ashleigh & Burwood London African Queen katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
Ashleigh & Burwood London African Queen katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
35,80

Koda: ABL0007 | 1 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Ashleigh & Burwood London African Queen katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
| 1 kos | 35,80
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo 20sihome in vse dišave in parfume za dom boste kupili za 20 % ceneje. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Ashleigh & Burwood London African Queen

Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London African Queen je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.

Lastnosti:

  • svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora

Navodilo za uporabo:
Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov.Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Recenzija Ashleigh & Burwood London African Queen

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!