Ashleigh & Burwood London Fairy Balldarilni set

Ashleigh & Burwood London Fairy Ball darilni set
Ashleigh & Burwood London Fairy Ball darilni set
darilni set

Koda: ABL07979 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

lučka 11 x 8 cm + polnilo 250 ml + lijak

Fresh Linen

Darilo za vas
Brezplačna dostava ob nakupu nad 20 €. Nakupujte v miru iz udobja svojega doma.

Opis parfuma Ashleigh & Burwood London Fairy Ball
Sestava

Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Fairy Ball je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.

Lastnosti:

  • svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora
  • v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov
  • lepo odišavi celoten prostor

Navodilo za uporabo:
Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov.Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
plumerija, aloe vera, citrusi, sivka, sveže note, zračne note
Tip seta
Darilni set
Vrsta dišave za dom
čista

Recenzija Ashleigh & Burwood London Fairy Ball