Ashleigh & Burwood London Frosted Rosekatalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)

Ashleigh & Burwood London Frosted Rose katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
Ashleigh & Burwood London Frosted Rose katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
35,80

Koda: ABL08092 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

Ashleigh & Burwood London Frosted Rose katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
| 1 kos | 35,80
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo 20sihome in vse dišave in parfume za dom boste kupili za 20 % ceneje. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Ashleigh & Burwood London Frosted Rose

Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Frosted Rose je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.

Lastnosti:

  • svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora
  • lepo odišavi celoten prostor
  • v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov

Navodilo za uporabo:
Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov.Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Recenzija Ashleigh & Burwood London Frosted Rose

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!