Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset

katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)

Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset katalitična svetilka   majhna (11 x 8 cm)
Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset katalitična svetilka   majhna (11 x 8 cm)
35,80

Koda: ABL08098 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset
| 35,80

Opis parfuma Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset

Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.

Lastnosti:

  • svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora
  • lepo odišavi celoten prostor
  • v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov

Navodilo za uporabo:
Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov.Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Recenzija Ashleigh & Burwood London Tahitian Sunset

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!