Ashleigh & Burwood LondonTwinkle Star katalitična svetilka majhna (11x 8 cm)

Ashleigh & Burwood London Twinkle Star katalitična svetilka majhna (11  x 8 cm)
Ashleigh & Burwood London Twinkle Star katalitična svetilka majhna (11  x 8 cm)
Brezplačna dostava
40,80

Koda: ABL08003 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Ashleigh & Burwood London Twinkle Star

Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Twinkle Star je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.

Lastnosti:

  • lepo odišavi celoten prostor
  • svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora
  • v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov.Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Recenzija Ashleigh & Burwood London Twinkle Star