Ashleigh & Burwood London Clear(Clear)darilni set I.

Ashleigh & Burwood London Clear darilni set I.
Ashleigh & Burwood London Clear darilni set I.
darilni set I.

Koda: ABL0016 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

lučka 17 x 9,5 cm + polnilo 180 ml

Fresh Linen

Darilo za vas
Vse izdelke kategorije Parfumi za dom kupite za 15 % ceneje. V košarici vnesite kodo si15home.
  • Opis parfuma
  • Recenzija

Opis parfuma Ashleigh & Burwood London Clear (Clear)
Sestava

Katalitična svetilka je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.

Lastnosti:

  • svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora
  • v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov
  • lepo odišavi celoten prostor
  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov.Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Sestava

Vrsta dišave za dom
čista
Tip seta
Darilni set

Recenzija Ashleigh & Burwood London Clear (Clear)