Astor Perfect Stay 24H

pudrasti make-up

Astor Perfect Stay 24H pudrasti make-up
Astor Perfect Stay 24H pudrasti make-up
odtenek 200 Nude 7 g
6,70

Koda: AST0266 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Astor Perfect Stay 24H
odtenek 200 Nude 7 g | 6,70

Opis izdelka Astor Perfect Stay 24H

Opis:

Edinstven pudrasti make-up Astor Perfect Stay 24H zagotavlja popoln videz vaše kože za ves dan! Astor Perfect Stay 24H vsebuje puder in make-up v enem. Hkrati vsebuje tudi podlago, ki zagotavlja popolno obstojnost ves dan in hkrati kožo popolnoma vlaži. Make-up Astor Perfect Stay 24H se enostavno uporablja, odlično prekriva in koži dodaja popoln videz. Dobite popoln make-up za ves dan z ekskluzivnim make-upom Astor Perfect STay 24H!

Učinki:

  • obstojnost ves dan
  • popolno prekritje
  • mat videz
  • vlaži

Tip kože:

Primeren za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Make-up nanesite s pomočjo gobice na čisto kožo, ki je negovana s kremo. Make-up razporedite od sredine obraza v smeri navzven. Make-up lahko nanesete tudi v zaključku ličenja, ker lahko opravlja tudi delo pudra.

Lastnosti

Konsistenca
puder
Po prekrivnosti
Srednja
Tip kože
za vse tipe kože
Vodoodporno
no
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Astor

Kozmetika ASTOR | ASTOR – lepota in čar osebnosti. Blagovna znamka ASTOR je bila ustanovljena leta 1952 v obdobju gospodarskega razcveta povojnega obdobja in je hitro pridobila ugled enega od glavnih začetnikov, ki so se odzivali naraščajočim željam žensk po lepoti in izražanju samega sebe skozi modo.
Že 60 let ustvarja blagovna znamka ASTOR visoko kakovostne kozmetične izdelke in pomaga ženskam izražati svoj lastni svojski stil ter prebujati in poudarjati najlepše, kar je v njih skrito. Filozofija blagovne znamke temelji na prizadevanju za blizek odnos do strank in na poudarku, da naj se vsi izdelki odlikujejo po visoki kakovosti, eleganci, modernosti, simpatični predrznosti in se hkrati enostavno uporabljajo.
ASTOR verjame, da je za vsako žensko v današnjem napornem in večplastnem življenju pomembno, da lahko uživa v svoji lepoti in samosvojem stilu. Cilj blagovne znamke je ponujati za ta namen najboljša orodja. Dokaz za to, da je uspešna, je lahko dejstvo, da ASTOR spada že desetletja med vodilne blagovne znamke na evropskem kozmetičnem trgu, ki se osredotočajo na inovativne in zanesljive izdelke, nakazujejo trende in si prizadevajo uresničiti cilj mnogih generacij žensk, ki hrepenijo po samosvoji lepoti. Strokovnjaki za ličenje, dermatologi in drugi profesionalci izkoriščajo najnovejše inovacije, tehnologije, sestave in ekskluzivne sestavine za proizvodnjo vedno novih izdelkov ASTOR. Raziskovalne in razvojne ekipe v Monaku in Morris Plains zagotavljajo, da so posamezne sestave primerne za vsak tip kože in ustrezajo posebnim potrebam žensk vsake starosti. ASTOR za nameček nenehno sledi novim pričakovanjem in zahtevam žensk na področju kozmetičnih proizvodov in zato so izdelki ASTOR vedno moderni, visoko učinkoviti in izpolnjujejo potrebe tudi najbolj zahtevnih strank.
Dekorativna kozmetika blagovne znamke ASTOR pomaga ženskam odkriti njihovo naravno lepoto, slediti najnovejšim trendom v ličenju in prekriti vse morebitne drobne nepopolnosti kože. Ponudba ASTOR je široka - dolgotrajne tekoče podlage, šminke v najmodernejših odtenkih, črtala za oči, senčila in maskare najvišje kakovosti. Izdelki ASTOR vam prinašajo vedno to, kar od njih pričakujete.
ASTOR pomaga vsaki ženski odkriti lastno samosvojo lepoto, stil in naravno eleganco.