Astrid Aqua Biotic čistilna voda za obraz za suho in občutljivo kožo

Astrid Aqua Biotic čistilna voda za obraz za suho in občutljivo kožo
Astrid Aqua Biotic čistilna voda za obraz za suho in občutljivo kožo
200 ml
3,60

Koda: ASR00451 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 5. 2021

Opis Astrid Aqua Biotic
Lastnosti

Pripravek za čiščenje kože Astrid Aqua Biotic je prava izbira za vsakodnevno nego.

Lastnosti:

  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
občutljiva, suha
Učinek
čiščenje
Aktivne snovi
S Pantenolom

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Aqua Biotic