AstridBeauty Elixir čistilno olje za obraz

Astrid Beauty Elixir čistilno olje za obraz
Astrid Beauty Elixir čistilno olje za obraz
Priporočena maloprodajna cena
4,90

Prihranite 18%
145 ml
4,00

Na zalogi | Koda: ASR0207
1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Pripravek za čiščenje kože Astrid Beauty Elixir je prava izbira za vsakodnevno nego.

Lastnosti:

  • nežno in temeljito umije cel obraz
  • globinsko vlaži

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse tipe kože, suha, gube in zrela koža
Učinek
Vlaženje, čiščenje
Aktivne snovi
vitamin E, mandljevo olje

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.