AstridBeauty Elixir kozmetični set za navlaženo kožo

Astrid Beauty Elixir kozmetični set za navlaženo kožo
Astrid Beauty Elixir kozmetični set za navlaženo kožo
Novost
11,30

Na zalogi | Koda: ASR00622

aktivna dnevna krema proti gubam 50 ml + intenzivna hranilna nočna krema proti gubam 50 ml + dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice 125 ml

1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Astrid Beauty Elixir bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.

Vsebina seta:

  • aktivna dnevna krema proti gubam 50 ml
  • intenzivna hranilna nočna krema proti gubam 50 ml
  • dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice 125 ml

Lastnosti:

  • koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje
  • pomlajuje kožo in ji daje energijo
  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • temeljito odstrani vse vrste ličil za oči

Lastnosti

Tip seta
Darilni set

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.