Astrid Body Care losjon za telo za občutljivo kožo z regeneracijskim učinkom

Astrid Body Care losjon za telo za občutljivo kožo z regeneracijskim učinkom
Astrid Body Care losjon za telo za občutljivo kožo z regeneracijskim učinkom
400 ml
3,90

Koda: ASR00443 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis Astrid Body Care
Lastnosti

Mleko za telo Astrid Body Care vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo.

Lastnosti:

  • koži zagotavlja udobje in vitalnost
  • popravlja suho kožo

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
suha
Učinek
regeneracija
Aktivne snovi
karitejevo maslo

O blagovni znamki Astrid

Češko podjetje Astrid se že več kot 150 let posveča razvoju učinkovitih in varnih izdelkov za lepo in zdravo kožo! Zgodovina tega podjetja sega do leta 1847, ko je František Prochaska odprl v praški Celetni ulici trgovino z milom in hkrati tudi majhno domačo tovarno za proizvodnjo mil, v kateri je začel izdelovati svoje prvo toaletno milo.

Mladi podjetnik je postopno začel sodelovati s francoskimi proizvajalci esenc in je začel poleg mila izdelovati tudi druge kozmetične proizvode, ki so doživeli znaten uspeh pri strankah. Podjetje Prochaska je postalo prvo zgodovinsko določeno kozmetično podjetje v Avstro-Ogrski.

V 60. letih 20. stoletja je podjetje začelo sodelovati s svetovnimi kozmetičnimi proizvajalci, kot je npr. Schwarzkopf ali Dior. To sodelovanje je prineslo velik prelom in napredek pri izdelavi kozmetike. Tudi v sodobnem času blagovna znamka Astrid vedno inovira in ponuja kakovostne kozmetične proizvode, ki temeljijo na učinkoviti kombinaciji modernih kozmetičnih sestavin in postopkov.

Lahko se zanesete, da kozmetika Astrid zagotovi vaši koži le najboljšo nego in zaščito. Asortiment blagovne znamke Astrid je zelo širok. Vključuje kozmetiko za otroke, parfume, kozmetiko za kožo obraza, sončno kozmetiko in edinstveno kozmetiko za nego celega telesa.

Recenzija Astrid Body Care